NAJAARSSTUK: ‘T IS NIET MIJN BROER

Zoals u gewend bent speelt ODI komend najaar weer een leuk blijspel…en wel op: 19 en 20 november in de Tijdelijke Schelft en op 26 november in De Duinpan in De Zilk. Kaartjes kunt u nog niet reserveren, maar houdt de website in de gaten.

In een senior appartementencomplex woont Nel de BRUIN waar alles spik en span is. Nel vindt niets zo erg als dat mensen iets negatiefs over haar zeggen. Op de wekelijkse Rummycubmiddag met vriendinnen, komt haar vriendin Jans doorweekt binnen en zij trekt even een pyjama aan tot haar kleren weer droog zijn.

Dan gaat de bel….paniek allom bij Nel,…..wie is het..en wat zal diegene wel niet denken? Vriendin Jans wordt in de slaapkamer gestopt en alles gaat goed…totdat er een hoop herrie uit de slaapkamer komt. De aanbelster…een buurvrouw van Nel, wil natuurlijk weten wat daar aan de hand is. Het verhaal wordt verzonnen dat er een zieke broer daar in bed ligt. Alles gaat goed…totdat de buurvrouw zegt de broer te willen ontmoeten. Tsja…en wat doe je dan als er helemaal geen broer is? U begrijpt het al…hylarische tafarelen wat de nodige lach salvo’s zal geven. De spelers van ODI hebben er in ieder geval veel zin in om u mee te laten genieten van dit komische blijspel.

REGIE: Annette de ZWART

AUTEUR: Wilma RENES-LEERTOUWER

voor u spelen: Petra den Engelsen, Annemieke Hoogeboom, Danielle De Jong, Gerda Prins-Nijssen, Helma van der Lans, Trudy de Jong, José Lammerse.