Najaarsstuk 2021 – Twee eenakters

Het was vanwege eerdere coronamaatregelen niet mogelijk om met de spelers een avondvullend stuk te repeteren. Wat gaan we dan wel doen? We gaan u trakteren niet op 1 maar op 2 stukken! Twee kortere stukken (we noemen dit ook wel eenakters) met een kleinere spelers bezetting. Samen vormen zij een leuke avond uit!

Oscar en zijn moeder (auteur Jibbe Willems)

De succesvolle Oscar had liever wees willen zijn. Maar sinds zijn vader is gecremeerd – hij is dus al halverwege – zit hij met zijn moeder opgescheept. Oscar woont groot. Toch verstikt haar aanwezigheid hem. Er zit dus maar één ding op: hij moet haar de deur uit zetten, voordat ze onder zijn huid kruipt. Een zoon en een moeder in een benauwd gevecht om liefde.

Deep scrub (auteur Robbert Jan Proos)

De komische eenakter “Deep Scrub” speelt zich af in een beautyfarm waar 2 vrouwen zich laten verwennen. Alhoewel zij tegen wil en dank met elkaar verbonden zijn, proberen ze er het beste van te maken. Maar als dan bij toeval een oude bekende opduikt, wordt de sfeer steeds grimmiger…..

Voor u spelen: Helma van der Lans, Annemieke Hoogeboom, José Broek- hof-Lammerse, Alex Duivenvoorde en Chantal Witteman.

Regie: Peter van den Berg